دسته : بهداشت عمومی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 70 KB
تعداد صفحات : 22
بازدیدها : 206
برچسبها : کروناویروس کووید 19 بیماری همه گیر مراقبتهای بهداشتی
مبلغ : 115000 تومان
خرید این فایلمعرفی مقاله COVID-19: درس هایی از گذشته برای اطلاع از آینده مراقبت های بهداشتی
این مقاله در ژانویه 2025 انتشار یافته و از منابع بسیار جدیدی نیز در آن استفاده شده که طبیعتا قابل استفاده برای پایان نامه و مبانی نظری یا پیشینه تحقیقاتی نیز می باشند. مقاله حاضر بصورت کاملا اختصاصی ترجمه گردیده و روانی و سلیس بودن متن آن در نمونه قرار داده شده کاملا آشکار است. این مقاله در خصوص عکس العمل های جهانی در زمان شیوع ویروس کرونا و کاستی های بهداشتی جهت درس گرفتن از آن برای موارد مشابه آینده می باشد. مقاله در فرمت word و قابل ویرایش تهیه شده است.
چکیده:
ظهور سندرم حاد تنفسی شدید کروناویروس 2 (SARS‐CoV‐2) و گسترش جهانی آن، اثری ماندگار بر جای گذاشته و جنبه های مختلف زندگی انسان را مختل کرده است. بنابراین، تحلیل گذشته نگر عواملی که به ناکارآمدی اولیه واکنش جهانی منجر شده اند، برای افزایش آمادگی و پیشگیری از وقوع رویدادهای مشابه در آینده ضروری است. حوزه های حیاتی، بر اساس تخصص ما شناسایی شدند و منابع کتابشناختی مربوطه از طریق جستجو در پایگاه های علمی گردآوری شدند تا مفاهیم مورد بحث در این مقاله تأیید شوند. مسائل کلیدی که مانع از واکنش مؤثر به بیماری کووید-19 (کروناویروس 2019 (COVID-19)) شده اند، متعدد و چندوجهی هستند و در این مقاله به طور دقیق بررسی می شوند. این مسائل شامل شناسایی دیرهنگام عامل بیماری زا، آمادگی ناکافی در بهداشت عمومی، مدیریت درمانی ضعیف، و نقص در تشخیص های آزمایشگاهی است. از این تحلیل، حوزه های کلیدی برای بهبود مشخص می شوند تا واکنش های مؤثرتری به بحران های بهداشتی آینده ارائه شود، از جمله: (۱) تقویت و ارتقای سامانه های اطلاعات سلامت، (۲) بهبود برنامه ریزی آمادگی و واکنش به همه گیری ها، (۳) توسعه نیروی کار انعطاف پذیر در مراقبت های بهداشتی، (۴) افزایش سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه، (۵) گسترش استفاده از پزشکی از راه دور و سلامت دیجیتال، (۶) تضمین دسترسی همگانی به خدمات بهداشتی، و (۷) بهبود ارتباطات بهداشت عمومی و اعتمادسازی.
کلمات کلیدی: COVID-19؛ SARS-CoV-2؛ مراقبت های بهداشتی؛ بیماری های همه گیر؛ عمل مبتنی بر شواهد
دلایل اصلی که مانع از واکنش مؤثر در طول همه گیری کووید-۱۹ شدند متعدد و چندوجهی هستند و برخی از این موارد در این مقاله مورد بررسی دقیق قرار خواهند گرفت، از جمله شناسایی به موقع عامل بیماری زا، آمادگی ناکافی در بهداشت عمومی، مدیریت درمانی نامناسب و کمبودهای آزمایشگاهی. حوزه های حیاتی و مهم بر اساس تخصص ما شناسایی شده اند. منابع کتابشناختی مرتبط نیز از طریق جستجوی باز در پایگاه های داده علمی جمع آوری شدند تا مفاهیم مطرح شده در این مقاله را تأیید کنند.
همچنان یک بحث باز در مورد منشاء واقعی SARS-CoV-2 وجود دارد. نظریه های متعددی مطرح شده اند که معتبرترین آنها به انتقال زئونوزی (از حیوان به انسان) اشاره دارد. به طور خاص، به نظر می رسد که SARS‐CoV‐2 از یک ویروس کرونای خفاشی نشات گرفته که از طریق یک میزبان واسط، احتمالاً پانگولین (جانور مورچه خوار پولک دار)، به انسان منتقل شده است. در طول این فرآیند انتقال، ویروس دچار مجموعه ای از جهش ها شده است، به ویژه در پروتئین اسپایک و بخش پیوندی گیرنده عصبی، که توانایی اتصال به گیرنده های میزبان، به ویژه آنزیم 2 مبدل آنژیوتانسین (ACE2)، را افزایش داده است. ...
فهرست مقاله
چکیده
مقدمه
چیستی و چرایی مشکل
تشخیص دیرهنگام عامل بیماری زا
آمادگی ناکافی بهداشت عمومی
مدیریت درمانی ناکافی
عکس العمل آزمایشگاهی ناکارآمد
مداخلاتی برای افزایش سطح آمادگی و هشیاری پزشکی آزمایشگاهی در مواجهه با یک فاجعه جهانی جدید احتمالی
نتیجه گیری
حوزه های کلیدی نیازمند بهبود برای واکنش مؤثرتر به شرایط اضطراری بهداشتی آینده
گام های انجام شده و اقدامات پیشنهادی
References
خرید و دانلود آنی فایل