دسته : مکانیک
فرمت فایل : word
حجم فایل : 2386 KB
تعداد صفحات : 88
بازدیدها : 677
برچسبها : میز هیدرولیکی آزمایشات هیدرولیکی
مبلغ : 9000 تومان
خرید این فایلمعرفی تحقیق و جزوه میز هیدرولیکی و کاربرد آن - انجام آزمایشات هیدرولیکی روی میز
جزوه حاضر جهت استفاده دانشجویان رشته های مهندسی عمران و مکانیک تهیه شده است در این جزوه 8 آزمایش مهم که در اکثر دانشگاه ها تدریس می شود بیان گردیده است و هر آزمایش در یک فصل جداگانه آمده است در این مجموعه ضمن آشنا ساختن دانشجویان با دستگاه مورد آزمایش و روش انجام آزمایش، به صورت خلاصه در مورد تئوری مربوط به آزمایشات توضیحاتی ارائه شده است همچنین ضمن بیان اهداف آزمایش، موارد ارائه نتایج که به صورت جداول یا نمودارها است و می بایست توسط دانشجویان تکمیل شود ذکر گردیده است.
به طور کلی جهت فراگیری و درک عمیق از موضوعات پیچیده علمی، نمی توان فقط از طریق مطالعه و با شنیدن مطالب به این هدف رسید بلکه می بایست با انجام آزمایشات و از روش های تجربی، پدیده های مختلف را مشاهده و مورد تجزیه و تحلیل قرار داد دانشجویان با انجام آزمایشات، ضمن آشنا شدن با وسایل مختلف و روشهای مختلف اندازه گیری با تجزیه و تحلیل داده ها و یافته های آزمایشگاهی، به شناخت و درک عمیق مطالب خواهند رسید.
توصیه می شود دانشجویان قبل از انجام هر آزمایش، ضمن مطالعه مطالب مربوط به آن آزمایش و اندیشیدن به مطالب تئوری آن، در حین آزمایش با قسمتها و جزئیات مختلف دستگاه و همچنین روش انجام آزمایشات آشنا گردند.
پس از انجام آزمایشات ضمن درج داده ها و یافته های آزمایشگاهی در جداول، با انجام محاسبات لازم و با ارائه نمودارها و رسم منحنی ها به شرح و بسط مشاهدات پرداخته و با روشهای مختلف محاسباتی به تجزیه و تحلیل نتایج و به دست آوردن روابط اقدام نمود پس از این مرحله با تنظیم گزارش آزمایشگاهی و با رعایت روشهای صحیح و استاندارد نتایج کار را ارائه نمود.
هدف از طرح میز هیدرولیکی، فراهم نمودن وسیله ای برای انجام یک سری آزمایشات ساده در مکانیک سیالات و هیدرولیک می باشد شکل (موجود در تحقیق دانلودی) تصویری از یک میز هیدرولیکی را نشان می دهد.
در شکل 2 (موجود در تحقیق دانلودی) دیاگرام قسمت داخلی یک میز هیدرولیکی نمایش داده شده است طبق این شکل یک پمپ کوچک سانتریفوژ، آب را از منبع S که در قسمت پایینی میز هیدرولیکی قرار گرفته است پمپ نموده و از طریق شیر V به دستگاه های مورد آزمایش منتقل می کند.
در این میز هیدرولیکی یک تانک وزنی W قرار دارد که این تانک به منظور اندازه گیری وزن آبی که از دستگاه مورد آزمایش عبور نموده است و از طریق لوله کوتاه D که از قسمت F به تانک وزنی منتهی می شود بکار می رود تانک وزنی W به یک طرف اهرمی متصل است که در طرف دیگر آن آویزی قرار دارد و می توان وزنه هایی را که وزن هر کدام دو کیلوگرم می باشد بر روی آویز قرار دارد نسبت فاصله تانک وزنی تا محل تکیه گاه این اهرم به فاصله تکیه گاه تا محل اتصال آویز برابر نسبت یک به سه است در کف تانک وزنی W یک شیر خروجی B قرار دارد و بسته به موقعیت اهرم باز یا بسته می باشد.
بر روی محفظه این میز هیدرولیکی، صفحه ای به عنوان درپوش قرار می گیرد که هر زمان لازم باشد می توان با برداشتن این درپوش، پمپ و دیگر وسایل موجود در داخل میز هیدرولیکی را مورد بررسی و بازدید قرار داد. ...
در اغلب مسائل مربوط به حرکت سیالات، اطلاع از مقدار سیال عبوری (دبی) از اهمیت ویژه ای برخوردار است دستگاه وسایل اندازه گیری شدت جریان وسیله ای است جهت اندازه گیری دبی یک سیال تراکم ناپذیر به روش های مختلف با این دستگاه می توان به استفاده از تجهیزات میز هیدرولیکی، دبی واقعی را به دست آورده و سپس با دبی محاسبه شده از روابط تئوری مربوط به دستگاه هایی چون ونتوری متر و اوریفیس متر مقایسه نمود طرح این دستگاه به گونه ایست که علاوه بر محاسبه دبی ، می توان کاربرد معادله برنولی و همچنین افت فشار در قسمتهای مختلف دستگاه را ملاحظه و بررسی نمود شکل (1) و (2) قسمتهای مختلف دستگاه را نشان می دهد. ...
فهرست مطالب
فصل اول : آشنایی با میز هیدرولیکی
فصل دوم : جریان عبوری از ونتوری متر
فصل سوم : جریان عبوری از اوریفیس
فصل چهارم: برخورد جت
فصل پنجم : وسایل اندازه گیری شدت جریان
فصل ششم : جریان عبوری از سرریزها
فصل هفتم : افت انرژی در شبکه ها
فصل هشتم : جریان های گردابی (ورتکس)
فصل نهم : آزمایش مرکز فشار
خرید و دانلود آنی فایل