پاورپوینت مدل هاي معادلات همزمان فصل هجدهم مبانی اقتصاد سنجی گجراتی

پاورپوینت مدل هاي معادلات همزمان فصل هجدهم مبانی اقتصاد سنجی گجراتی پاورپوینت مدل هاي معادلات همزمان فصل هجدهم مبانی اقتصاد سنجی گجراتی

دسته : اقتصاد

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 633 KB

تعداد صفحات : 18

بازدیدها : 427

برچسبها : مدلهاي معادلات همزمان اقتصاد سنجی گجراتی

مبلغ : 9500 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه پاورپوینت مدل هاي معادلات همزمان (فصل هجدهم کتاب مبانی اقتصاد سنجی گجراتی ترجمه دکترحمید ابریشمی)

توضیحات:

کتاب مبانی اقتصاد سنجی تألیف دامودارگجراتی ترجمه دکتر حمید ابریشمی از جمله منابع مهم دروس اقتصاد سنجی رشته اقتصاد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل هجدهم این کتاب با موضوع مدل های معادلات همزمان می باشد که در حجم 18 اسلاید، همراه با تصاویر زیبا و فرمول نویسی دقیق تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی توسط دانشجویان رشته اقتصاد مورد استفاده قرار گیرد.

توجه ! جهت مشاهده توضیحات و دانلود فصلهای دیگر کتاب مبانی اقتصاد سنجی دامودار گجراتی ترجمه دکتر حمید ابریشمی ، لطفا بر روی اقتصاد سنجی گجراتی کلیک کنید.

فصل هجدهم کتاب مبانی اقتصاد سنجی گجراتی ترجمه دکترحمید ابریشمی

فهرست مطالب

ماهیت مدل های معادلات همزمان

خمین های تورشدار و ناسازگار

مثال هایی از مدل های معادلات همزمان

تورش معادلات همزمان ( ناسازگاری تخمین زن های OLS)

تورش معادلات همزمان : یک مثال عددی

خلاصه

-------------------------

پروژه مدل های معادلات همزمان

بخشهایی از متن

ماهیت مدل های معادلات همزمان

تا کنون به بررسی مدل های تک معادله ای که در آنها یک متغیر وابسته منفرد (Y) به یک یا چند متغیر توضیحی (X) مربوط می شد پرداختیم.

در معادلات همزمان بین Y و بعضی از متغیرهای X رابطه ای دو طرفه یا همزمان وجود دارد که در نتیجه تفکیک متغیرها با عنوان متغیرهای توضیحی و وابسته اعتبار خود را از دست می دهد.

استفاده از روش OLS در سیستم معادلات همزمان، تخمین های تورش دار و ناسازگار می دهد.

یک تغییر در منحنی تقاضا منجر به تغییر در P و در Q می شود. به علت وابستگی همزمان بین P و Q؛ u1t و Pt در معادله تقاضا و t2 u و Pt در معادله عرضه مستقل نخواهند بود. بنابراین رگرسیون Q بر حسب P ، یکی از فروض مهم مدل رگرسیون خطی کلاسیک مبنی بر عدم وجود همبستگی بین متغیرهای توضیحی و اجزاء اخلال را نقض می کند.

خلاصه

در مدل های تک معادله ای فرض بر این بود که متغیرهای توضیحی غیر استوکاستیک هستند و یا حداقل در صورت استوکاستیک بودن، دارای توزیع مستقل از اجزاء اخلال استوکاستیک هستند.

یک مشخصه منحصر به فرد مدل های معادلات همزمان، آن است که متغیر وابسته در یک معادله، به عنوان متغیری توضیحی در معادله ای دیگر لحاظ می شود. بنابراین اینگونه متغیرهای توضیحی وابسته، استوکاستیک بوده و معمولاً با جزء اخلال معادله ای که در آن به عنوان متغیر توضیحی وارد شده اند، دارای همبستگی هستند.

در سیستم معادلات همزمان، استفاده از روش OLS برای تخمین پارامترها به علت ناسازگار بودن تخمین های حاصله قابل کاربرد نیست.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید